Træningslejr og idrætsophold

TRÆNINGSLEJR OG IDRÆTSOPHOLD

Træningslejr og idrætsophold i Jylland

Salling Hallerne Idrætscenter afvikler træningslejre, sportslejre og idrætsophold for danske og udenlandske sportsklubber, samt for firmaer og private.

Bliv bedre til jeres idræt og parat til sæsonen og turneringer samtidig med, at I styrker og udvikler sammenholdet.

Træningslejre er en af de bedste forberedelser til sæsonstart og turneringer. Her kan man træne intenst og ryste folk sammen. Efter endt intensiv træning, hvor formen er kommet helt i top, er man ladet op til ny sæson.

Vi er meget opmærksomme på at opfylde de forskellige krav og ønsker, som I har, så I kan koncentrere jer under jeres ophold. Det gælder lige fra træningsforhold til kosten.

Mens I træner, spiller kampe eller slapper af med en udflugt i vores skønne omgivelser – tager vi os af resten.

Idrætshaller og boldbaner med belysning

Idrætsanlægget omfatter 2 idrætshaller med 8 omklædningsrum, en multisal, fitnesscenter, flere udendørs boldbaner med lys og et sandbane anlæg.

Vi har udstyr til fodbold, håndbold, badminton, gymnastik m/ springgrav, volleball etc. Der forefindes minimål, indendørs hockey / softball, minibasket og diverse andet udstyr.

Der er samtidig adgang til to 18 hullers minigolfbaner.

Vi råder over 5 græs boldbaner, heraf flere med belysning, samt et sandbaneanlæg til beach håndbold, beach fodbold eller beach volleyball.

Kunstgræsbaner. Vi kan også anbefale kunstgræsbaner i Skive, ca. 15 km fra Salling Hallerne, som vi kan være behjælpelig med at leje.

 

Indkvartering og forplejning

Roslev Vandrerhjem ligger i forbindelse med Sallinghallerne og har 84 sengepladser fordelt på 20 værelser.

14 af værelserne er 5 personers med eget bad og toilet, 6 værelser med 4 sengepladser og har adgang til fælles baderum og toilet. Der er desuden mulighed for at indrette sig i fællesrum.

Vandrerhjemmet byder på dagligstue med TV samt fælleskøkken og der er mulighed for at vaske og tørre tøj.

Vores eget køkken, med professionelt og erfarent personale, er behjælpelig med planlægning af forplejningen under hele opholdet. Vi er altid åbne for speciele ønsker da vi ved, at det er vigtigt at få den rette kost for at kunne yde sit bedste.

Kontakt os for mere information og priser

Kontakt os for priser og for at høre mere om jeres muligheder for afvikling af træningslejr, sportslejr eller idrætsophold etc. i Salling Hallerne og Roslev Vandrerhjem.

Teambuilding

Giv jeres træningslejr et ekstra skub fremad med teambuilding. Teambuilding styrker sammenhold og flytter personlige grænser. Vi tilbyder teambuilding i samarbejde med – www.i-dare-you.dk

Referencer

Vi har mange gode anbefalinger fra tidligere gæster der har benyttet vores anlæg. Se hvem der har besøgt os under referencer